Sistem za upravljanje odnosov s strankami in sistem za organizacijo dela v podjetju.

S kratico CRM ponavadi poimenujemo sistem za upravljanje odnosov s strankami, vendar gre pri BOKO CRM za veliko več.V podjetju, ki ima težave pri organiziranju in izvajanju delovnih nalog, se te težave manifestirajo v pravočasnosti in kakovosti storitev, ki jih zagotavlja svojim strankam.

Zato BOKO CRM temelji na principu organizacije, komunikacije in široke baze podatkov. Vsi zaposleni lahko vpisujejo pomembne informacije o strankah (kontakti, porabe časa, delovni nalogi, dogodki, reklamacije) in zraven lahko pripnejo tudi dokumente, slike ipd.. Zaposleni lahko tudi drug drugemu dajejo naloge, se obveščajo o dogodkih, morebitnih strankah… ter z malo truda postavijo učinkovit sistem v podjetju. To pa se manifestira v boljših odnosih s strankami. Saj ko pride do stika s stranko ali morebitno stranko, podjetje deluje kot homogen organizem, kot ena oseba, kjer leva roka ve, kaj počne desna in obratno. Tako je veliko lažje obdržati obstoječe stranke, pa tudi pri pridobivanju novih strank je BOKO CRM sistem zelo učinkovit. To pa zato, ker sistem ne poveže samo podjetja in stranke, ampak poveže podjetje samo v njegovem jedru.

 

This entry was posted in CRM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>